Maanläheisemmän elämän remonttipäiväkirja

Blogitauko, joka maistui liian hyvältä

Olen jo jonkin aikaa ajatellut arkistoida blogini unohduksiin heti kun tärkeimmät rajapyykit remontissa on ylitetty. Sähköjen uusiminen ja vesien saaminen mökkiin tuntui ylevältä lopulta ja suunnittelin kirjoittavani viimeisen postauksen joskus loppuvuodesta. Kävi kuitenkin niin, että tämän päätöksen myötä loppuivat jutun juuret, ne suorastaan nahistuivat kasaan. Tuli tauko ja mitä pidemmäksi se venyi, sitä vähemmän kaipasin bloggaamista. Blogitauko ja vapaus tuntui ihan liian kivalta.


Olen kuitenkin nauttinut täysin siemauksin uudesta kamerakalustostani ja kuvaamisesta. Kuvaamisen myötä olen huomannut, missä olen hyvä. En välttämättä ole maailman paras remonttiraija tai puutarhuri, mutta ai että osaan kuvitella olevani. Vaikkei minusta ikinä tulisikaan unelmieni sähköttömässä metsämökissä asuvaa omavaraista erakkoa, osaan fiilistellä yksinkertaisempaa elämää yhdessä teidän kanssa myös jatkossa.

Tässä blogissa ei nähdä enää uusia kirjoituksia. Jotain somesuunnitelmia minulla on jatkoa ajatellen ja ajattelin käyttää juuri alkaneen kolmen viikon kesälomani näiden suunnitelmien toteuttamiseen. Kutsun teidän uuteen kotiini netissä toivottavasti 1.9.


Terveisin, Stella


SHARE:

12 kommenttia

 1. Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä keksit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suoraan sanottuna niin minäkin :D Blogin päättymisen olin päättänyt, mutta muu onkin vielä auki :D

   Poista
 2. Täällä odotellaan uutta tulemustasi..😁

  VastaaPoista
 3. Luovilla jutuilla tuppaa olemaan oma elämänkaarensa, hauskaa nähdä mitä jatkossa seuraa. :) Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisään nyt vielä sen, että kyllä mustakin on silti harmi kun tämä blogi loppuu, olisin mieluusti kuullut lisää. Löysin tänne vuosi sitten kesällä ja olen saanut paljon tästä tunnelmasta ja aiheista. :)

   Poista
  2. Eri elämäntilanteessa olisin voinut blogia jatkaakin. Näin se ei vain toimi kun palkkatyö, koirat, remontti ja puutarha tulevat tärkeysjärjestyksessä ensin. En halua bloggailla vasurilla hutiloiden.

   Poista
  3. Öö ei tähän kenenkään maailma kaadu. Halusin vaan kertoa, että olen tykännyt blogistasi. Ei kai kiitosta Suomessa osata ottaa vastaan, mutta aina voi yrittää. :)

   Poista
 4. Ei tästä voi ilahtua. Mutta kiitos kaikesta tähän astisesta. Autoit selviämään yhdestä talvesta ja ylläpitämään unelmia. Täytyy syyskuun alussa tulla katsomaan, mitä olet keksinyt. Toivon sinulle kaikkea hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaiset kommentit saavat lopettamisen tuntumaan kurjalta. Toivon kuitenkin voivani jatkossakin tarjota samanlaista tsemppiä ja toivoa, vain eri lailla.

   Poista

Blogger Template Created by pipdig