Maanläheisemmän elämän remonttipäiväkirja

Mikä on Kummitustalon kausikirje ja miksi liittyisin sen tilaajaksi?

Olette varmasti huomanneet sivustollani siellä täällä lymyilevät kehotukset liittyä Kummitustalon kausikirjeen tilaajaksi. Joku on ehkä jo klikannut linkkiä ja käynyt lukemassa mainosmiespuheeni siitä miksi kausikirjeen tilaajaksi kannattaa liittyä. Uskaliaimmat ovat jo liittyneet. Haluan kuitenkin kirjoittaa aiheesta ihan oman blogipostauksen, koska tiedän että moni on minuntapainen epäilijä ja vaatii enemmän pehmittelyä.

Mikä on kausikirje?
Kausikirje on ihan tavallinen sähköposti joka sisältää kuvia ja tekstiä ja mahdollisesti linkkejä muille sivustoille, vaikka tekemiini videoihin.

Kausikirje tulee sisältämään seuraavat osat:

-Pieni yhteenveto menneestä kaudesta. Kerään mm. yhteen blogipostauksieni otsikot niille, jotka eivät ole ehkä ehtineet blogissani säännöllisesti käymään.
-Katsaus tulevaan kuukauteen ja blogin ajankohtaisiin asioihin.
-Jotain pientä extraa, mikä ei päädy blogin puolelle. Se saattaa olla vaikka salainen supervinkki, pidempi kirjoitus vain kausikirjeen tilaajille, kurkkaus kulisseihin, tarjous, ennakkotiedote, ladattava ohje tai muu lahja.
-Kuukauden blogisuosikkini! Kyllä, vaikken ehdi aina kommentoimaan, rakastan käydä lukemassa muiden blogeja ja haluan omat suosikkini jakaa eteenpäin.

Siinä kaikki. Ei siis mitään kovin pelottavaa? Onko jotain mitä toivoisitte kausikirjeeseen?


Miksi pitää olla kausikirje? Miksei samat asiat voi olla vain blogissa?
Kausikirje on blogin lisä ja henkilökohtaisempi tapa viestiä. Tiedän, että moni käy lukemassa kymmeniä blogeja kuukaudessa ja kausikirjeen avulla varmistan, että ette jää mistään paitsi. Samalla voin paremmin kertoa blogini ajankohtaisista asioista. Kiitokseksi kausikirjeen tilaaja saa materiaalia, joka ei löydä blogista. (Voin paljastaa, että valmistelen keväämmällä ilmestyvää pientä lahjaa vain kirjekavereilleni). Tämän lisäksi kausikirje on minulle välttämätön työkalu teidän tavoittamisessa. Instagram ja Facebook vaihtavat koko ajan algoritmejään ja tällä hetkellä ilman rahaa tehty tekstien jakaminen sosiaalisessa mediassa tavoittaa hyvin pienen osan seuraajistani.

Onko tässä koira haudattuna? Alanko saada roskapostia?
Osoitteet tallentuvat vain minun käyttööni, eikä niitä näin ollen käytetä roskapostin lähettämiseen.

Ja kyllä, kausikirjeen kyydistä pois hyppääminen tapahtuu helposti.


Terveisin Stella
SHARE:

6 kommenttia

 1. Moi! Oon niin tykännyt blogistasi, että täytyihän sitä kausikirjekin tilata! On ollut aivan ihanaa seurata minitalosi remonttia. Kivan rehellistä meininkiä vaikeuksineen ja ilonpilkahduksineen. Kiitos Stella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, tuohon olen pyrkinyt, joku kultainen keskitie vanhan talon romantisoinnin ja realismin välillä :D

   Poista
 2. hyvin selkeä on nyt sivustosi, eikähän edellisessäkään mitään vikaa ollut... mukavaa remppakevättä ja pst: älä luovu suihkusta - tai laita ainakin ulos joku vesipiste!

  hannah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että kaikkia ei uusi sivu ärsytä.
   Ulkosauna on toiminut hyvin ja luulen että jatkan sen varassa. Sisälle pyrin tekemään asiat niin että voin tarvittaessa lisätä vessaan suihkukaapin.

   Poista

Blogger Template Created by pipdig