Maanläheisemmän elämän remonttipäiväkirja

Yhteenveto vuodesta 2017 ja lisää paljastuksia tulevasta

Kiitos 2017

Monella vuosi 2017 tuntui olleen sarja surkeita sattumuksia. Minulla elämä meni uusiksi onneksi jo 2016 ja viime vuosi vierähti voimia kerätessä. Alkuvuosi näytti kehnolta, kun vastaperustetun blogin aiheet loppuivat kuin seinään jälleen yhden talokaupan mennessä mönkään. Se oli kuitenkin herätys minkä tarvitsin ja annoin lopulta itselleni luvan haluta jotain valtavirrasta poikkeavaa, kuten talovaunun, jurttan tai minimökin. Siitä vähän myöhemmin kevättalvella löysinkin tämän töllin, joka muistuttaa pelottavan paljon unelmakarttaan piirtämääni taloa. Se ei ollut rakkautta ja huumaa ensisilmäyksellä. Näin kuitenkin, miten tästä saa vielä unelmieni talon. Mökkini onkin kannatellut minua hyvin. Tekemistä on riittänyt, mutta kaikkeen varautunut pessimisti ei ole päässyt pettymään liian pahasti.

Kesällä sain vietettyä talolla niin paljon aikaa, että se alkoi tuntumaan pikkuhiljaa kodilta. Vaikkei mikään ollut valmista, siirsin kirjani tölliin alkuperäisen suunnitelman mukaan syksyllä. Nautimme koirien kanssa uskomattoman paljon omasta pihasta ja lähimetsästä. Iloa ei ole pilannut karut olot ja mukavuuksien puute

Loppuvuodesta iloitsin uudesta perheenjäsenestä ja mietin paljon blogini suuntaa. Halusin ainaisten remonttijuttujen väliin kepeyttä ja iloa. On vain hyvin haasteellista tuottaa jotain kaunista, kun elämä on työkalukasoja, kuraisia saappaita ja sahanpuruja. Kaipasin vanhaa blogiani. Kaipasin kuvaamista. Kaipasin luovuutta. Kaipasin vanhaa minääni. Niinpä ostin vuoden viimeisinä päivinä uuden kameran ja päätin jatkaa siitä mihin joskus jäin. Kerroin teille myös haaveestani toteuttaa kirja.


Kummitustalon Stella herää kuolleista

Päätin siis että vanhan blogini Kummitustalon Stella saa herätä kuolleista :D Ja jos asiaa oikein miettii, on tämä kolme tai neljä vuotta tyhjillään ollut talo ihan oikea kummitustalo. Olen aloittanut vanhojen kuvien läpikäymisen kirjaani varten ja tavaraa on kymmenessä vuodessa tullut niin paljon, että sieltä riittää paljon pientä tänne blogiin remonttipäivitysten väliin kunnes ehdin tuottamaan jotain ihan uutta. Suoraan sanottuna, minulle on se ja sama onko työkaluna viikate, vasara vai kirkkuukoukku. Kunhan saan tehdä jotain käsilläni ja jakaa sen teille. Olen niin innoissani!


Uusia tuulia vuodelle 2018

Ajatukseni omasta kirjasta on pistänyt rattaat päässäni pyörimään sellaisella ryskeellä, etten ole viikkoon nukkunut öisin paria kolmea tuntia enempää. Kirjan lisäksi syntyy vauhdilla valokuvanäyttely, uudet nettisivut ja kummitustalon kausikirje, jonka tilaajiksi voitte ilmoittautua pian. Muita mullistuksia pääsette ihmettelemään joskus syksyllä. Olen myös päättänyt tehdä silloin tällöin blogin henkeen sopivia yhteistyöpostauksia yritysten kanssa. Älkää pelätkö, en ala hehkuttamaan naamarasvoja tai tuoksukynttilöitä. Totuus on, että jo pelkän hyvän kameran hankinta tuntuu pienituloisen arjessa, ja yhteistyöstä voivat parhaimmassa tapauksessa hyötyä niin allekirjoittanut, yritys kuin te lukijatkin.

Mitä uutta teidän vuosi 2018 tuo tullessaan?

Terveisin, Stella
SHARE:

9 kommenttia

 1. Ihana kuulla, että uutta intoa on vaikka muille jakaa <3 Niin tää elämä menee, että välillä tuntuu, että mikään ei etene ja sitten vihdoinkin kaikki lähtee liikkeelle vauhdilla. Mulla koko viime vuosi pysähdyksissä, mutta nyt talonhankinta asiatkin etenee. Innolla uusia postauksia odotellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti asiat etenevät toivotulla tavalla. En ole koskaan ollut mikään ihan tasainen luonne, fiiliksiin mahtuu aina ylä- ja alamäkiä :D

   Poista
 2. Oih, tiedän tuon tunteen, luova kausi, unettomuus.... se on mahtavaa! Minä olen vieläkin niin väsynyt viime vuoden myllerryksistä, etten jaksa kauhean tosissani suunnitella mitään. Ja sekin on aika kivaa! Tiedän kuitenkin, että tästä tulee hieno vuosi. Kaikkea hyvää projekteille ja tule / tulkaa käymään, jos eksytte ensi kesänäkin tänne päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimien keräämisessä menee aikansa. Paras tilanne on silloin jos osaa antaa itselleen aikaa levätä. Opin itse tämän vähän kantapään kautta.

   Poista
 3. Just näin! Unelmia kohti vaan! Kun päämäärä on kirkkaana mielessä, niin löydät varmasti sen oikean tien. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuuu, toooosi kirkkaana :D Tsemppiä myös sun projektiin.

   Poista
 4. Ihan mahtavaa, että uskallat pistää tuulemaan ja annat mennä unelmia kohti, iso hatunnosto siitä!
  Tuollaiset luovat hulluudenpuuskat ovat yksi parhaista fiiliksistä, mitä tiedän. Se, kun mieli pursuaa ideoita ja täpinää riittää niin, ettei malttaisi edes nukkua. Muistahan kuitenkin huilata myös riittävästi <3

  Innolla jään oottelemaan, mitä kaikkea hienoa saat luovuuden puuskissasi aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä tekemisen hurmos tila iske vasta keväämmällä, tänä vuonna olen aikaisessa :D

   Poista

Blogger Template Created by pipdig