Maanläheisemmän elämän remonttipäiväkirja

Huippuneulesuunnittelua koirille! Paluu käsityöbloggaajaksi?


Pelonsekaisella kiitollisuudella seuraan miten moni jaksaa lukea remonttiaiheisia kirjoituksiani. Hirvittää, kun suosiota saavat juuri ne asiat joista tiedän vähiten. Ne jutut, joita opettelen vasta itsekin. Kaiken remppapohdinnan jälkeen tuntuukin vähän hassulta pläjäyttää tällä kertaa esille kasa kuvia koirista ja villapaidoista. Kuten kerroin, haluan vaihtaa välillä vasaran virkkuukoukkuun ja tuoda tätä puolta tekemisistäni esille myös täällä blogissa. Älkää pelätkö, remppahommat eivät silti häviä.


Käydessäni läpi kirjaani tulevia ideoita, törmäsin näihin ihaniin koiraneulekuviin. Yksi koirista on siirtynyt jo tuonpuoleiseen, mutta edes minitaloon muuttaminen ei ole saanut minua heittämään pois Benan palmikkoneuletta. Koirille, varsinkin sekarotuisille jotka eivät noudata mitään netissä olevia valmiita mittoja ja ohjeita, on aivan äärettömän vaikeaa neuloa sopivia vaatteita.Vähän kateellisena seuraan tekijöitä, jotka osaavat tehdä neuleohjeita. Minä en osaa oikeastaan edes lukea niitä kunnolla, joten en osaa myöskään kirjoittaa niitä. Olen aina ollut muutenkin vähän huono noudattamaan ohjeita. Eikös se mene niin, että ne jotka eivät itse osaa, opettavat muita. Ehkäpä tästä syystä haluaisin osata kertoa teille miten nämäkin villapaidat on tehty. Nyt ohje on yksinkertaisesti "yrityksen ja erehdyksen kautta".Tiesittekö muuten, että minulla on yksi rotukoira. 
En arvannut että dalmatialaiset voivat elää 30-vuotiaiksi!


Terveisin, Stella

Haluatko luovaa sisältöä vasaralla, viikatteella ja virkkuukoukulla suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa?


Mikä on Kummitustalon kausikirje? Lue lisää täältä.

SHARE:

12 kommenttia

 1. Käsityöt kiinnostaa! Remppajuttuja luen mielenkiinnolla, mutta ne eivät juuri nyt ole mulle ajankohtaisia.(Toivottavasti oma pieni mökki odottaa tulevaisuudessa kuitenkin <3) Käsityöt sen sijaan vie kaiken vapaa-ajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on että elämässä on erilaisia kausia, minulle on tärkeintä että saan vain tehdä JOTAIN, oli se sitten suurempaa tai pienempää käsityötä.

   Poista
 2. Luin nyt vasta edllisen postauksen ja tykkäsin :) Ihana myös tämän postauksen sohvalla köllivä koirakuva. Innolla odotan uusia päivityksiä ja kirjaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että jutut kiinnostavat. Tulen jakamaan blogissa paljon sellaista mikä ei vaan mitenkään mahdu kirjaan.

   Poista
 3. Ihanan näköisiä nuttuja hauvoilla <3 Meillä pienin koirista (juurikin se meidän viipurilainen) on kunnon vilukissa, ja aikoinaan neuloin sille jonkun pienelle rotukoiralle räätälöidyn ohjeen mukaan villapaidan. Eihän se istu yhtään! Neulomistaitoni ovat niin alkeelliset, etten osannut muokkailla ohjettakaan, jotta nutusta olisi tullut istuvampi. Ovat tosiaan niin keräilyerää nämä monen rodun sekoitukset, ettei siinä kai auta muu kuin tehdä tuon sun ohjeen mukaan ja yrittää vaan niin kauan, että tulee sopivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kaikki viipurilaiset on kylmänarkoja. Yhdellä on tassut pentuna paleltuneet ja se on tosi herkkis. Silloin kun sisälämpötila on 15-astetta, varsikin vanhus saa pitää villapaitaa. Ne osaavat kyllä itsekin tehdä pesiä peittojen keskelle pysyäkseen lämpimänä. Parhaiten kylmää tuntuu kestävät tämä uusin ja pienin tulokas.

   Poista
 4. Voi, minä kaipaan sitä tähän astista blogia, siis ilman näitä muutoksia. Se oli just eikä melkein mun juttu ja eka blogi jota seurasin säännöllisesti ja odotin viikkopostausta. Tykkäsin siis enempi vanhasta remppakeskeisestä blogista, mutta katsotaan nyt mihin tämä kehittyy ja miten omat fiilikset sen suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei remppapostaukset häviä, niistä ei vaan riitä kirjoitettavaa joka viikko, eikä pelkkään remonttiin keskittyminen inspiroi täällä päässä ;)

   Poista
 5. Pitäähän sitä muutakin elämää olla kuin remontti :) Tykkään sun remonttijutuista, niitä on kiva lukea kun haaveilee omien mökkien rempasta. Mutta kaikki itse tehty periaatteella "intohimolla, kyllä taidot karttuu tehdessä" on innostavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tuo on hyvä motto. Eikä sitä tiedä mitä osaa, jos ei ikinä edes yritä :D

   Poista
 6. Mulla menee vähän toisin päin. :) Kirjotin juuri jutun rempasta, kun ajattelin, että pelkkiä sisustusideoita ei kukaan jaksa lukea. Itse en virkkuukoukkuun osaa tarttua, mutta vasaraan ja lapioon kyllä. Innolla odotan sun videota jälleen, että mitäs olet tässä tammikuussa ehtinyt tehdä. Niitä on ollut kiva seurata. Niin ja terveisiä meidän pikkukoiruudelta sun söpöliinikoirille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, pelkät sisustusjututkin on tylsiä, itse karsastan ehkä erityisesti sellaisia missä kaikki on ostettu valmiina kaupasta. Kekseliäät itse väännetyt sisustusjutut on asia erikseen. Olen nyt hionut blogiini 5 pääteemaa ja niissä pysytään ;) Terkut vastaanotettu ja välitetty.

   Poista

Blogger Template Created by pipdig