Maanläheisemmän elämän remonttipäiväkirja

Arvonnan voittajat


Kiitos kaikille arvontapostaukseen kommentoineille. Sain todella hyödyllistä ja tärkeää tietoa siitä minkälaisia juttuja tykkäätte blogeista lukea. Olen iloinen että moni pitää juuri niistä aiheista mistä kirjoitan. Toiveita ja palautetta saa antaa jatkossakin, vaikka juttujen aiheista, kuvien määrästä ja tekstin pituudesta, mistä vain. Olen päättänyt että ensi vuonna blogistani tulee entistä parempi.

Ihana Apumieheni sai toimia onnettarena ja pienet jouluyllätykset lähtevät Klaaralle


Ja Birgitille Bikken pilttuu blogin taakse.

Mukava saada joulupaketit matkaan. Yleensä olen ihan kartalla joulun tulosta, mutta tänä vuonna tajusin vähän myöhään että aattohan on jo viikon päästä. Apua! Koska sain pehmeän paketin Viipurista koiratarhalta, jään muutaman viikon lomalle. Kuvassa näkyvässä siilin, mäyräkoiran ja snautserin sekoituksessa riittää ihmeteltävää. Koirien kuulumisia kyseltiin ja ajattelinkin ensi viikon kirjoituksessa antaa heille puheenvuoron koiramaisen joulutervehdyksen ja esittelyn muodossa. Joulun aika menee siis aika rauhallisesti, remonttia koirien ehdoilla edistäen Apumiehen kanssa kahdessa kodissa.

Terveisin, Stella

SHARE:

6 kommenttia

 1. Huisia!
  Voi tuota pientä <3 Hän on niin reppanan olinen...toivottavasti ja siis onneksi nyt pääsi hyvään kotiin..
  Pyryn kanssa käytiin lääkärissä. Kurkku ja keuhko tulehdukset ja koiruus painoi vaivaiset 57 kiloa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, siinä on koiralla kokoa. Mun kolme koiraa on ehkä yhteensä sen verran :D

   Poista
 2. Voi mikä reppana! <3 kiinnostaisi kovin tietää miksi juuri viipurinkoirat? Itsellä ensimmäinen paperillinen puhdas, seuraava kodinvaihtaja suomesta ja jatkossa meinasin pyrkiä kodinvaihtajille kotia tarjoamaan. Löysin blogisi tänä vuonna ja mielenkiinnolla seuraillut. Sinulla niin ihana asenne tekemiseen ja elämään yleensä. Puhtaampi elämä kiinnostaa itseäkin kovasti. Kaikkea hyvää! T.Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun löysit tänne. Viipurin koiriin tutustuin kymmenen vuotta sitten ensimmäisen koirani kautta. Silloin etsin myös kotimaista kodinvaihtajaa, mutta tulin monta kertaa huijatuksi ja kaupunkiin sopivaa koiraa oli vaikeaa löytää. Harmistuin. Banton muutti elämäni ja on opettanut minulle miltei kaiken mitä tiedän koirista. Se tuli minulle tarhanpitäjältä joka oli juuri menettänyt kotinsa tulipalossa. Bantonin kautta tutustuin pikkuhiljaa Viipurin Koirat yhdistykseen ja vuosien saatossa menin mukaan toimintaan niinkin pitkälle että olin hallituksessa ja tein yhdistykseen liittyviä juttuja päivittäin. Tietenkin käynnit Viipurissa ovat sinetöineet mielipiteeni, en pysty omalla kohdallani harkitsemaan muuta kuin rescuekoiraa ja palaan varmasti auttamaan koiria jälleen kun remontilta jää aikaa. Tämä uusi tyyppi on nyt neljäs koirani Viipurista.

   Poista
 3. Voi pientä, suloinen! Älä huoli, viikossa ehtii paljon :).

  Kiitos myös edellisestä lattiamaalipostauksestasi! Todella hyvä yhteenveto probleemeista. Lattiaa maalatessa on niin monta asiaa mietittävänä. Me olemme käyttäneet tähän mennessä menestyksekkäästi Betolux Akvaa, mutta vielä mietin, pitäisikö päätalon kohdalla vaihtaa pellavaöljypohjaiseen. Betolux Akva ei kuitenkaan haise lainkaan ja on ollut täysin kestävä. Valkoisen sävyä kuistilla kadun koirasyistä, mutta vaalean sinertävä ja toisessa huoneessa vaalean ruskehtava ovat sävyinä toimineet. Täytyy muistaa tuo vinkkisi, että ei pidä myöskään valita liian tummaa jatkossa, kun etenemme päätaloon. Iloisia jouluvalmisteluita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eräässä blogissa oli mm. ihana kaunis musta lattia ja siinäkin kokemus oli että eti kannata, ongelma on juurikin valkoiset mikronaarmut.
   Betolux Akvalle on nyt kaksi ääntä, yllättävää. Toistaiseksi itseäni kiinnostaa nyt hitaasti kuivuvat vaihtoehdot, mutta voihan se olla että tulee joku viime hetken kiire ja hullutus saada kaikki heti valmiiksi...

   Poista

Blogger Template Created by pipdig