Maanläheisemmän elämän remonttipäiväkirja

Pikkujoululahja-arvonta +VIDEO

Olen viime aikoina miettinyt paljon matkaani bloggaajana. En ole asiasta ihan varma, mutta veikkaan että melko pian ensimmäisestä blogipostauksesta tulee kuluneeksi kymmenen vuotta. Blogini kulki alussa nimellä "Ärsyttävää hömppää", koska koin ettei rakkauttani Strömsötä ja käsillätekemistä kohtaan tuolloin oikein ymmärretty ja sille jopa naureskeltiin. Muita blogeja tiesin vain kourallisen, omastani en kertonut kenellekään. Tilanne muuttui kuitenkin muutamassa vuodessa ja pian kaikki kotoilivat hiki hatussa ja joka toinen piti myös blogia.


Blogini on sittemmin vaihtanut nimeä ja osoitetta muutamaankin otteeseen. Taukojakin on ollut, mutta jostan syystä palaan aina takaisin. Tänä päivänä blogilta vaaditaan ehkä enemmän kuin koskaan. Itselläni on paljon blogiin liittyviä toiveita ja tavoitteita, koska koen että tämä on minun juttuni, (toisin kuin ehkä youtube-videot). Olen kirjoittanut niin paljon kuivia remonttipostauksia että haluan kiittää täällä kävijöitä ja jakaa vaihteeksi vähän "ärsyttävää hömppää" pienen joululahjan muodossa. Tai on näillä pikkupaketeilla ihan käyttöäkin.

Arvonta

 • Arvontaan osallistut kommentoimalla jotain tähän postaukseen. Kerro vaikka minkälaisia juttuja tykkäät blogeista lukea. Jos kommentoit anonyymisti, muista jättää joku nimi tai yhteystieto. 
 • Pikkujoululahjoja on kaksi ja toinen arvotaan bloggerin kautta seuraavien kesken. Toisen paketin arvontaan pääset siis mukaan klikkaamalla itsesi lukijaksi napista "Lue" sivupalkin Lukijat-laatikosta. 
Arvontaan voi osallistua 13.12. asti!Marraskuun remonttikuulumiset


Tämän kuun remonttikuulumiset ovat lyhyet. Olemme saaneet koira-aidan portteineen pystyyn ja sokkelin tukivalun muotit poistettua. Sokkeliin on myös tehty reiät tulevaa rossipohjan tuuletusta varten. Vielä pitäisi patolevyt saada paikoilleen, jotta kaivinkone ehtisi paikalle viimeistelemään pihan.


Selässäni on kuitenkin meneillään jotain omituista ja en ole loppukuusta pystynyt kipujen takia tekemään yhtään mitään. Odotan lisätietoja vaivastani ja siitä miten se parannetaan. Itsesääli on ollut korkealla ja mieli aika maassa. En ole tottunut olemaan aloillani. Olen kuitenkin lääkinnyt itseäni pilvilinnoja rakentamalla. Siitä ei tule selkä yhtä kipeäksi kuin taloni remontista.


Mukavaa joulunodotusta!

Terveisin, Stella 
SHARE:

72 kommenttia

 1. Arvontaan mukaan:) Olen ollut lukijasi jo aika pitkään. Voimia sinulle
  selkäsi kanssa ♥ Tykkään lukea yleensä askartelu blogeja mutta luen minä muutamaa saman tyylistä kuin sinun blogisi ja olen hengessä mukana vaikka en aina kommenttia laitakkaan:) Kaikkea hyvää sinulle ♥

  VastaaPoista
 2. Mukana �� tätä sinun kodin rempan edistymistä on mielenkiintoista seurata. Nykyään tulee luettua vain muutamaa blogia. Enemmän tulee pyörittyä instan puolella inspiroitumassa. Vanhojen talojen kunnostus jutut on aina kiinnostaneet ja myös erillaiset elämäntapa jutut.

  VastaaPoista
 3. Arvonnassa täällä mukana hep! ✌ Ihastelinkin juuri eilen Rönnin nettipuotia! �� Itse tykkään lukea blogeja missä on tekemisen meininkiä, missä asiat ns. läväytetään pöytään, eikä kaunistella! �� Hurttia huumoria siis.. Ja mitä enemmän blogin kirjoittajaan tutustuu postauksien muodossa, on ihan mukavaa lukea arkisia kuulumisia ja tekemisiä! Sinun blogiisi olen ensin kerran törmännyt nimellä kummitustalonkuvakirja! ..Ja jostain syystä olen sinut yhdistänyt kotia etsivien kodittomien koirien etsintäsivustoon aikoinaan...mistä en ole kyllä ollenkaan varma �� Mukavata joulun odotusta Stella! ⭐��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo omat koirani ovat Viipurista ja toimin pitkään Viipurin Koirat ry:ssä, blogiinikin olen asiasta usein kirjoittanut.

   Poista
 4. Arvonnassa mukana; minäkin tutustuin jo kummitustalonkuvakirja-blogiin ja tykästyin heti. Tykkään lukea blogeja, joissa vanhat talot ovat pääroolissa ja joista huokuu kotoisuus ja ihan ne pienet arkiset puuhastelut ja touhut vanhassa talossa kiinnostaa. Sinun talo-projektiasi on ollut mukava seurata ja hienosti olet kaikkea aikaansaanut, tsemppiä myös jatkoon ja Ihanaa Joulun odotusta! Terkuin Miisa

  VastaaPoista
 5. Olen seurannut blogiasi muutamia vuosia ja tykkään niin paljon! Koirista lukisin mielelläni vielä lisää, siitä miten he ottivat muuton yms. Ihailen myös uskallustasi ja asennettasi talon remontoinnin suhteen. Mielenkiinnolla seuraan paitsi itse talon remontoimista, myös puutarhan kasvien ja kukkien kasvatusta sitten joskus myöhemmin. Hyvää joulua ja iloa!

  VastaaPoista
 6. Mukana :)! Pidän postauksistasi ennen kaikkea lämpöä huokuvien kuvien ansiosta! Vanhan talon remontoiminen kuuluu myös omiin haaveisiini ja blogisi inspiroi omissa suunnitelmissa. Tykkäänkin lukea juttuja etenkin remontin etenemisestä, mutta selkäsi takia ota rauhassa! Paljon tsemppiä kaamoskauteen ja mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 7. Nuo selkäkivut ovat itselle tuttu juttu ja kuuluvat arkeen valitettavasti. Voimia selkäsi kanssa ja toivottavasti saat apua siihen. Sinun blogistasi on ollut mukava lukea remontin edistymistä ja eläinrakkaana tottakai kiinnostaa postaukset koirista. Tajusin itse klikata itseni lukijaksi vasta nyt. Tykkäsin keväällä lukea esimerkiksi Kasvata,idätä, versota postausta. Sinulla on myös todella kiva ja silmää miellyttävä tapa ottaa kuvia ja se tekee blogistasi eläväisen ja jo pelkästään kuvien takia on ihanaa ollut seurata blogia! Myös remppakuulumiset videoiden muodossa ovat olleet kiva lisä ja jotenkin se vielä tuo lähemmäksi sinua bloggaajana. Aito,lämmin ja mukaansatempaava blogi. Kiitos siitä. Ihanaa joulun odotusta! :)

  VastaaPoista
 8. Uusi kommentointiyritys isommalla ruudulla, äskeinen lipsahti väärään kohtaan - näin vanhan ei pitäisi enää yrittää kännykällä osallistua ;D Eli pikaista paranemista Stella, portti on niiiin hieno ja lomaa on hyvä välillä pitää. Tsempit täältä - ja tietty mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 9. Blogilistassani on enää vain muutama blogi, joita jaksan lukea, mutta sinun on siinä ollut jo vuosia. Arvostan ihmisiä, jotka kunnioittavat ja kunnostavat vanhaa ja elävät ympäristöä vaalien. Itse elän samantapaista elämää kuin sinä ja olen saanut sinulta monia toimivia vinkkejä - ei blogisi siis mitään hömppää ole! Kehon tila viestii yleensä liiasta menosta - malta siis - nauti tällä välin muunlaisesta tekemisestä tai tekemättä jättämisestä. Ps. Porttisi on mielettömän kaunis.

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa lukijana :) Olen tainnutkin jossain kommentissa kertoa ajatuksiani kirjoituksistasi; tähän asti ei ole tullut vastaan postausta, jota en olisi halunnut lukea. Hyvää asiaa, hyvällä asenteella ja hyvillä tavoitteilla; kiitos sinulle, kun jaksat ja haluat jakaa näitä mielenkiintoisia asioita meidän kanssa :)

  VastaaPoista
 11. Tykkään lukea tee-se-itse-vinkkejä, helppoja ruokavinkkejä, edullisia kosmetiikkavinkkejä ja kaikkea säästämiseen liittyvää. :) Tykkään myös siitä, että blogikirjoitusten kuvat ovat itse otettuja eivätkä mitään kuvituskuvia kuvapalveluista ja että kuvat liittyvät kirjoitettuun tekstiin.

  tt32232@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Olen seurannut blogiasi jo edellisessä osoitteessa. Olet ihanan maanläheinen, eikä blogi pursua yhteistyöpostauksia, rakastan vanhoja taloja ja on mukava seurata remonttikohteita, luultavasti tämän takia tykkään lukea blogiasi. Tykkään diy-postauksista ja videotkin on mukavaa vaihtelua :)

  VastaaPoista
 13. Löysin tämän blogisi vasta nyt vaikka olen ollut "mestoilla" muutamia vuosia :) Pilvilinnojen rakentelu ei ole ollenkaan huono juttu. Ite rakentelen harvase päivä kunnes todellisuus kiskoo jälleen alas...
  Liityin lukijaksesi ja toivotan poikkeemaan minulla kylässä.
  mukana siiss!
  bikkenpilttuu at hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Olen seurannut jo aiempaa blogiasi. Pidän elämänmakuisista blogeista, joissa kaikki ei ole aina pelkästään ihanaa. Itsekin haaveilen pienestä talosta ja pikkupihasta.

  tekaao at gmail dot com

  VastaaPoista
 15. AIka kauan olen mukanasi kulkenut, mutta tuota " ärsyttävää hömppää" en vielä ollut lukemassa.:)
  Tykkään tästä sinun blogista, joka kertoo elämästäsi ja kodistasi. Tykkään juuri siitä, että et ole "uuden perään", vaan käytät vanhoja tavaroita ehostettuna...tarpeen mukaan.
  Mukana arvonnassa..:)

  VastaaPoista
 16. Mukana arvonnassa! Löysin blogisi juuri äskettäin enkä vielä ole kerinnyt kunnolla tutustumaan, mutta auta armias kun mammalomani pian alkaa aloitan postauksien lukemisen aivan alusta asti! :)

  VastaaPoista
 17. Mukaan arvontaan. Tykkään lukea arkielämästä iloineen ja murheineen.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Ihana portti! wau!! Toipumista selälle ja mukavaa pikkujouluaikaa sinulle :)

  VastaaPoista
 19. Aika monenlaisia blogeja tykkään seurailla. Hiukset, kynnet ja kosmetiikka kiinnostaa, myös kaikki DIY-aiheiset postaukset saa useasti minut blogiin. Itse kukka-ja puutarha-alalla töissä olleena puutarha-aiheiset postaukset innostavat.
  Bloggerlukijana mukaan arvontaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Minä tykkään jutuista laidasta laitaan. Ajankohtaisia juttuja ja kuvia välissä.

  VastaaPoista
 21. Blogger-lukijana mukaan ihanaan arvontaan :) maatiaiskananen@gmail.com
  Pitkään olet jo bloggailut. Kiva oli lukea, miten blogi maailma on muuttunut kymmenessä vuodessa!

  VastaaPoista
 22. Nappaan tuon aidan kuusikoristelun itselleni. Hieno blogi. Terveisin Liisa

  VastaaPoista
 23. Lukijana mukana kummankin paketin arvonnassa. Tykkään lukea tosi laajalta skaalalta blogeja, koti/sisustus/remontointi, perheblogit, muoti, kosmetiikka, matkailu, aktivismiaiheet. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 24. kotoakasinblogi.wordpress.com30. marraskuuta 2017 klo 17.38

  Nykyisin luen mieluiten aidonoloisia blogeja, jotka eivät ole turhan siloiteltuja. Moni lemppari on muuttunut turhan laskelmoivaksi, esim. ammattimaistumisen myötä, vaikka onneksi kaikkien kohdalla ei näin ole käynyt. Niin ja raksa- ja taloblogit jollain twistillä ovat myös kiinnostavia.

  VastaaPoista
 25. Mukaan arvontaan uutena Blogger-lukijana! Remontin seuraamisesta olen kiinnosunut, sillä itsellämmekin on kohtalaisen vanha talo, jossa jatkuvasti riittäisi jonkin nurkan kunnostamista. Mielenkiinnolla jään siis seuraamaan sinun projektiasi. :) Toki kesällä pihahommatkin kiinnostavat. hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 26. Minä luen kaikenlaisia blogeja. Tykkään kosmetiikkablogeista, käsityö- ja puutarhablogeista. Tavallista elämää käsittelevät blogit kiinostavat minua myös.
  Blogger-lukijana mukana arvonnassa.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 27. Luen monenlaisia kotiin liittyviä juttuja.Lukijana mukana arvonnassa.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Tykkään eniten lukea luonnonläheisiä, eläimiin, puutarhaan ja kasveihin liittyviä juttuja. Myös käsillä tekeminen on lähellä sydäntä, eli käsityöjutut askartelusta nikkarointiin ja rakentamiseen kiinnostaa. Välillä tykkään lukea ihan vaan hömppää. Eli laidasta laitaan lyhyesti sanottuna :D
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 29. Remontti aiheet kiinnostaa. Samoin kaikki käsityö kiinnostaa. minni.raman@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Kotiin liittyvät jutut kiinnostavat 😊
  susannaposti88@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Löysin blogiisi joskus vuosia sitten ja tykästyin välittömästi silloiseen tummanpuhuvaan, kotoisaan ilmeeseen, hyvään kirjoitustyyliin ja käsillä tekemisen meininkiin. Tyyli on vähän hioutunut matkalla, mutta perusidea on yhä sitä mitä blogilta kaipaan. Ideoita, inspiraatiota, omintakeista (elämän)tyyliä, ajattelun aihetta. Ja mukana arvonnassa ollaan. :)

  VastaaPoista
 32. Mukana arvonnassa. Tykkään ihan tavallisista arkipostauksista, sisustusaiheisista postauksista tai diy-postauksista.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 33. Kivaa on katsella toisten itse tekemiä juttuja, siitä tulee itsekin hyvälle tuulelle.
  Arvontaan lukijana Leena.
  leenvikki(at)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Ihana lukea talon kunnostukseen ja pihaan liittyviä juttuja☺️.
  annemarita.lindfors@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Mä kyllä luen mieluiten niitä kuivia remppapostauksia kuvineen... Ehkä siksi että asia on itsellekin pienesti ajankohtainen :)

  VastaaPoista
 36. Tykkään paljon kosmetiikkaan ja kotiin liittyvistä postauksista :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 37. Arkisista elämä-postauksista, ei tarvitse olla välttämättä mitään erikoista :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Onnea! Tykkään lukea my day-postauksia. :)

  Mukana ollaan, ja liityin myös lukijaksi.

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 39. Oi ihanaa onnea! Tykkään lukea postauksia, missä on paljon kuvia ja välillä selailen vaan ihania kuvia läpi, joten kuvapainotteiset postaukset olisi kivoja. Niitä kyllä täällä onkin <3

  aino.m.honkamaki@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Arvonnassa mukana! Mitä enempi kuvia sen parempi. Tunnelmallisisra kuvista, pienistä tarkkaan pohdituista yksityiskohdista ja muutenkin samanhenkisestä pohdinnasta (luontosuhde, yksinkertaistaminen ja se kotoilu) on ihan mahtavaa saada pieniä inspispuuskia omaankin arkeen ja elämään.

  VastaaPoista
 41. Löysin blogisi vasta nyt blogit.fi-sivun kautta. Tykkään lukea mm remonttiaiheisia postauksia.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 42. Itse pidän ihan arkisen elämän seuraamisesta! Ja tietenkin upeista kuvista. Mukana arvonnassa ja seuraan blogiasi bloggerin kautta. - People Believe
  janika.siren@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Mukana arvonnassa tietty ! Olen seurannut blogiasi vuosia tykkään värimaailmastasi ja asenteestasi kierrätyksen suhteen. Koirat on ihania ! Tässä sivuhuomautuksena kylppärin koosta itselläni vanha talo 3 neliön kylppäri johon olen vielä tunkenut pesukoneenkin. Kyllä mahtuu kun pistää mahtumaan. Ihanaa joulunodotusta sinulle ja koirille terkut Riitta Puistolasta wallemari@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Tykkään lukea lukea tavallisia postauksia ja sisustusjutut kiinnostaa. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Luen blogiasi ja se on kiva. Tykkään kaikesta mutta eritoten rempasta koska meillä just myös menossa.

  VastaaPoista
 46. Tykkään lukea diy ideoita ja kuvat piristävät :) minna1995@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Tykkään kaikista diy ja luomu jutuista.
  an-na81@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Kotiin ja ihmisiin liittyvät jutut kiinnostavat eniten.
  Kauniit kuvat ovat aina plussaa!
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 49. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 50. Mie tykkään siitä, että julkaiset niin blogissa, instassa kuin youtubessakin! Varsinkin videot ovat antaneet ihan uudenlaisen näkökulman touhuihisi. Blogit meinaan yleensä jo unohtaa, mutta kun instassa kerrot uudesta postauksesta, muistan täälläkin pyörähtää. Minua kiinnostaa erilaiset elämäntavat ja asumismuodot, ja olen seurannut sun blogia kummitustalon kuvakirjasta lähtien. Lämpöä ja valoa ♡

  VastaaPoista
 51. Vanhan remontointi ja kunnostus kiinnostaa.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 52. Sisustusjutut kiinnostavat eniten.
  Mukavia postauksia ovat diy-jutut tai pienet vinkit kotiin - kuinka sisustaa tai laittaa jotakin esille esimerkiksi :)
  Nenne  Neeakristiina@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Olen seuraaja, mutta en tiedä näkyykö meiliosoitteeni, se katosi jonnekin...
  Laitan sen tähän..
  Itse tehtävät jutut kivoja...
  Oonjustiina@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Moi,

  Mä oon kans käyny säännöllisesti lueskelemassa. Näin köyhänä hörhönä kiinnostaa kaikki kierrätys ja risain. heidi.inkinen@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Ihan arkisia juttuja ja tekemisiä luen mieleuiten, ehdottomasti.

  VastaaPoista
 56. Heippa!
  Ja onneksi olkoon pitkän blogitaipaleen johdosta!:)Itse aivan aloittelija vasta;)
  Tykkään sinun blogistasi siitä syystä,että se on ihan oikeasti niin erilainen kuin valtaosa niitä blogeja mitä satunnaisesti käyn katsomassa. Sinulla on aivan oma ihana tyylisi!Jatka samaan malliin:)
  katja.jomppanen@gmail.com

  VastaaPoista
 57. tykkään lukea just tätä oikean elämän tekemisestä kertovaa blogia, remppa kiinnostaa ja tietenkin vanhat talot.

  VastaaPoista
 58. Mukana ollaan! 😃

  Ite ollaan remppailtu vanhaa taloa lähes 20 vuotta. Ikuisuusprojekti siis! Mutta kovasti muidenkin vanhojen talojen kunnostus vielä jaksaa kiinnostaa!

  VastaaPoista
 59. Tykkään diy-jutuista ja kierrätyksestä. Blogisi on ihanan realistinen, kiitos siitä! Mukana arvonnassa juu
  saikku19@hotmail.com

  VastaaPoista
 60. Remppajutut on tosi kivoja seurata.
  Miten kierrättämällä materiaalia tulee käytettyä ja hyödynnettyä.
  Mukana arvonnassa.
  T.Hellen.

  VastaaPoista
 61. Mukaan arvontaan.
  Tykkään monenlaisista blogeista. Leipomisesta, perhejutuista, tavallisesta elämästä ilman liian kiillotettuja ja siloteltuja juttuja.
  Toivottavasti selkäsi paranee! Kipu on kurja kaveri..

  VastaaPoista
 62. Kierrätysremonttijutut ja muutkin sinun ihanat kierrätysjutut on mukavia lukea ... ❤️

  VastaaPoista
 63. Ei täällä ole vielä tullut sellaista vastaan, jota ei olisi mielenkiinnolla lukenut! Se arki (mitä se vaatii ja miten se järjestyy) ja loppuun kelpaa aina "pakolliset koirat"(: toimii! (annileenat@gmail.com)

  VastaaPoista
 64. Lukijana olen :) Olen aika tuore lukija, mutta kolunnut jo puolet blogihistoriastasi, paljon mielenkiintoista. Omavaraisuus- ja kierrätyspostaukset kiinnostavat eniten :)
  zennytintti@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 66. Olen tykännyt juuri sellaisista asioista lukea,joita täällä on ollutkin. Remontti, itse tekeminen, luonnollinen elämäntapa. Tosi ihanan rehellinen ja aito tämä sinun blogi.

  VastaaPoista
 67. Tuore lukija, seurannut instan kautta hetken aikaa. Tykkääntästä itse tekemisen meiningistä ja koirat on iso plus! :)

  VastaaPoista
 68. Olin jo edellisen blogin lukija. On kiva seurata talo projektin etenemistä, mutta kaikki jutut laidasta laitaan ovat mielenkiintoisia.

  VastaaPoista
 69. Minua kiinnostavia aiheita ovat ekologinen elämäntapa, talon kunnostus/sisustus ja luonto. :)

  Jenni (kaartijenni@gmail.com)

  VastaaPoista
 70. Ihan uusituore lukija...diy jutut, remontointi kuulostaa vähintääkin mielenkiintoiselta!!

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig