Maanläheisemmän elämän remonttipäiväkirja

Uusi blogiteksti joka torstai ja video kuun vaihteessa!


Jovelan Johanna kirjoitti julkaisevansa blogissaan kuumimmat kuulumiset aina sunnuntai-iltaisin. Niitä onkin ollut kiva aina odottaa. Sunnuntai olisi minullekin mahtava ajankohta päivittää viikonlopun remppasaavutukset. Todellisuudessa olen sunnuntaisin niin poikki että illan perinteeksi on muodostunut kaupan gluteeniton mozzarellapitsa (kiitos tästä uutuudesta) ja sauna. Vähät energiat menevät itsensä työkuntoon saattamisessa. Kuvien käsittelyyn ja tekstin luomiseen vierähtää helposti koko alkuviikko.


Näin ollen olen valinnut blogini päivitysajankohdaksi TORSTAIN.
Jatkossa ei siis tarvitse arpoa milloin ehdin ja pystyn ja jaksan jotain tänne julkaista. Luettavaa on joka torstai, oli minulla asiaa tai ei :) Youtubevideot valmistuvat kuten ennenkin, kuun vaihteessa, usein pienellä viiveellä. Sovitaan vaikka joka kuun ensimmäinen keskiviikko, ehkä, noin, suurinpiirtein, mahdollisesti.


Lukuiloa!
SHARE:

4 kommenttia

 1. Kiva juttu! Helpottaa minun elämää, kun ei tosiaan tarvitse miettiä, että milloin se Stella kirjoittelee ja käydä joka päivä tarkistamassa :) Toisaalta, saat nyt vähemmän sivuvierailuja ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, ehkä sinne torstaiden väliin tulee joskus jotain ylläreitä, että voihan senkin takia käydä napsuttelemassa, ihan vaan varmuuden vuoksi ;)

   Poista
 2. Tuo gluteeniton Mozzarella pizza on niin hyvää :),Itsellä blogi elelee hiljaiseloa, mutta ehkä tässä syksyllä taas aikaa kirjoitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nolottaa miten paljon nyt remppa-aikana tulee syötyä eineksiä ja kaupan sushia :P
   Odotan innolla aina teidän kuulumisia!

   Poista

Blogger Template Created by pipdig