Maanläheisemmän elämän remonttipäiväkirja

Tervetuloa syksy

Ai että, miten elokuu tuntuukin enemmän uudelta tyhjältä sivulta kuin vuodenvaihde. Tästä alkaa suosikkivuodenaikani. Olen varma että syksystä tulee pitkä ja hyvä! Vaikkei syksyyni ole kuulunut opintoja enää muutamaan vuoteen, on silti aina kivaa ostaa pari tuliterää kynää ja pyöritellä kalenteria uudella innolla. Päätin kokeilla loppuvuoden ajan trendikästä bullet journalin pitoa, mutta omaan sotkuiseen tyyliini. Remppaan liittyy niin paljon muistilistoja, että ehkä ne olisi kiva laittaa yksiin kansiin. Myös blogissani tulee tapahtumaan uusia asioita ja voi olla että kaipaan siihenkin järjestelmällisiä muistiinpanoja.
Kuten on käynyt selväksi, remonttiaikataulu heitti kuperkeikkaa ja volttia ja piruettia talon sokkelin ja piipun murentuessa alta. Ei se mitään. Nyt toivon enää että valut ovat valmiit ja taloon ehditään tehdä lattia ennen talven ja pakkasten tuloa. En ole silti luopunut ajatuksesta muuttaa talooni jo syksyllä. En millään jaksa odottaa unelmakotini valmistumista ja unelmaelämäni aloittamista, koska tiedän kokemuksesta että kaikki voi muuttua yhdessä yössä. On elettävä nyt ja osattava nauttia myös tästä keskeneräisyyden vaiheesta. Minulla on kuitenkin yksi huone, sauna ja huussi käytettävissäni. Pistänkin nyt kaiken energiani näiden kunnostukseen. Katsokaas saunallakin remontti karkasi käsistä. Apumieheni työrintamalle syksy on tuonut myös kaikenlaista uutta ja jännittävää. Joudun jatkossa pärjäämään remonttini kanssa oikeasti enemmän yksin. Olen saanut vuoden verran nauttia täyshoidosta toisen nurkissa ja napanuoran katkeaminen aiheuttaa hetkittäin eroahdistusta.Olen omistanut taloni nyt puoli vuotta, sen ja uuden emännän kunniaksi istutin pihalle symbolisesti kotipihlajan. Juurtuminen voi alkaa! Pihlaja on yksi suosikkupuistani ja minun tonttini sisäpuolella ei kasva yhtäkään. Ehkä ensi vuonna katselen puuta jo makuuhuoneeni ikkunasta omasta sängystäni.


Mitä uutta teidän syksyyn kuuluu?

SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihana idea tuo kotipihlajan istutus.♥ Meilläkin on tuolla takapihalla, rakentajan istuttama pihlaja. Ennen en niistä oikein välittänyt, mutta nyt runsaa kahden vuoden jäälkeen olen ihastunut siihen. Leikkasin sen silloin heti, kun tähän muutettiin ja nyt on komia ja tuuhea..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se taitaa kestää kovaakin parturointia. Hyvänä vuonna minusta se on marjoineen vaan niin kaunis.

   Poista
 2. Upeita kuvia <3 Syksyyni kuuluu kynttilät&fiilistelyt takkatulen loimussa ja kahvi tai tee hetket iltaisin <3

  VastaaPoista
 3. Meillä tontilla kasvaa pihlajia, mutta saimme sitruunapihlajan uudeksi kotipihlajaksi :)

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig