Maanläheisemmän elämän remonttipäiväkirja

Pihakierros VIDEO

Teen kaikkeni, jotta huomioni pysyisi talossa eikä harhailisi kaikenlaisiin hömpötyksiin kuten puutarhan laittoon. Katto ensin pään päälle, sitten piha. Mutku...kevät. On pakko päästä upottamaan kädet multaan edes vähäsen. Olen kanavoinut energiani kummitaloni puutarhaan. Apumies antoi kiltisti laittaa pari lavaa takapihalle. Kävin kevätretkellä Virossa ja en voinut taaskaan muuta kuin ihastella sikäläisiä keittiöpuutarhoja. Aina Viipurissakin käydessä mummojen kasvimaat pikku hökkeleineen saavat sydämeni sulamaan. Haaveilen että omassa töllissäni ja sen puutarhassa olisi joskus slaavilaista datsa-henkeä. Matkasta inspiroituneena kuvasin teille viimein lupaamani pihakierroksen.Lähtötilanteeni näyttää tältä:


SHARE:

10 kommenttia

 1. Hienosti edistyy remppa, etköhän pääse pian pihan kimppuun :) Mä niin ymmärrän tuon mullan kutsun... Sulla todellakin on naapurit ihan vieressä, olin yllättynyt. Kivoja tekstejä, kuvia ja videoita! Suosikkiblogini tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo naapurit on vieressä. Se oli kompromissi johon autottoman oli vain taivuttava. Kaikkea ei voi saada. Toistaiseksi kaikki vaikuttavat mukavalta.

   Poista
 2. Vaikuttaa hyvältä pohjalta puutarhalle. Onko sulla yhtään puutarha-ystävää joka voisi auttaa esim. marjapensaiden leikkuussa ym. kun keskityt taloon? M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sitä itse tehnyt nyt hommien välissä välipalana. Kivaa vaihtelua :)

   Poista
 3. Kiva puutarha ja vaikuttaa tilavalta.
  Ihana vihreä talo kuvassa, tosi kaunis:)
  Ihanaa viikonloppua -Hellen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin vihreä väri on kiva. Talon kauneus ei ole ihan vielä ehkä puhjennut kukkaan ;)

   Poista
 4. Kiva seurata sun projektia! Uskon, että se pihakin siitä etenee painollaan. :)

  VastaaPoista
 5. Voi tuohon saat juuri selaisen ihanan puutarhan joita VIrossa ja Viipurissa näkee..:)

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig