Maanläheisemmän elämän remonttipäiväkirja

Maaliskuun remppaterveiset VIDEO

Viikonloppuna karkasin kaupunkielämään ja ihmisiin tympääntyneenä mökilleni ja päätin jäädä myös yöksi, oli olosuhteet mitä tahansa. Tönössäni olikin lähtölämmöt plussan puolella, joten kuorsasimme  lämmittimen vieressä koirien kanssa ihan mukavasti.
Purkutyöt pärähtivät käyntiin melkoisella vimmalla. Pidän kerrosten kuorimisesta, se on aina omanlaisensa hyppäys menneeseen. Olin yllättynyt mikä määrä tapettikuoseja oli piilotettu näinkin uuteen kotiin. Joskus on laskettava mallien lukumäärä. Talo alkoi heti tuntumaan enemmän omalta kun pääsin kiinni sen historiaan, oikein fyysisesti. 


Kuvasin myös videon. Olen ajatellut ilahduttaa teitä joka kuun lopussa pienellä remppapäivityksellä videoterveisten muodossa. Tässä sarjan ensimmäinen. Voitte vaikka laskea miten monta kertaa sanon sanan epätoivoinen :P


SHARE:

5 kommenttia

 1. On hienoa kun teet videoita, se jää sitten itsellekkin muistoksi ja me täällä päästään kurkkimaan miten työ etenee:) Jaksamista sinulle urakassasi ja kyllä sitä jaksaa kun omaa tekee;)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa...oottelen seuraavia videoita!!
  Mietinkin edellistä postaustasi lukiessani, että voithan jo viikonloppusin hyvin tuolla öitäsi viettää, kun on toimiva hella, jolla lämmitellä...ja toivon mukaan ilmatkin tässä lämpenevät...:)

  VastaaPoista
 3. Jostainhan se on vaan aloitettava....hirveesti voimia ja tsemppiä täältä ja kiva,kun teet noita videopäivityksiä ! terkut 4jalkaisille,nehän on niin sopeutuvaisia :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, mukava kuulla ja nähdä kuulumisiasi. Voimia remppaan!

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig