Maanläheisemmän elämän remonttipäiväkirja

Asumattomasta asutuksi

Taloni on ollut ainakin kolmisen vuotta ilman asukasta ja nyt tämän talven täysin kylmillään. Jo edellisen taloni kanssa opin miten paljon tämän tyyppiset paikat kiinnostavat lapsia, ja vähän isompiakin. Ymmärrän kyllä, sen verran väärillä pihoilla on tullut itsekin liikuttua. Se, mitä en ymmärrä on paikkojen rikkominen ja muu ilkivalta :( Ensimmäinen homma talollani olikin tuhojen torjunta. Apumiehen jeesillä pihalle laitettiin lisää valoa. En pääse asumaan talooni vielä pitkään aikaan, joten toivon sanan autiotalon viikonloppuremppaajista kiirivän pian naapuruston huligaaneille asti ja paikat saisivat olla rauhassa.

SHARE:

11 kommenttia

 1. Se on kyllä tosi tylsää että paikkoja pitää rikkoa.
  Sitä ei kyllä itsekkään tahdo ymmärtää.
  Noh, toivotaan kun siellä kuitenkin liikettä kohta enemmän niin ettei ilkivaltaa enää
  olisi ja toisialta luulisi että vähän jos pihassa koiriakin niin siitäkin vähän väistelisivät.
  Meillä on tuollainen pieni maastonakki koira joka aika ärhäkästi haukkuu kaikki vieraat.

  -Hellen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä omatkin koirat nopeasti tajuaa oman reviirinsä, ei vain vielä olla niin paljon paikalla arkisin ;)

   Poista
 2. Hankimme aikanaan asumattoman talon. Ja aivan samoin, ensimmäisiä hommia oli ikkunan korjaaminen. Siis sen kun oli yritetty sisälle. Toki niitä ikkunoita oli mennyt rikki muutenkin. No, toivon, että myös te saatte olla jatkossa rauhassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi vanhooja ikkunoita pystyy itse korjaamaan. Uudempia ikkunoita eivät pojat (tai tytöt) olleet sentään hajottaneet.

   Poista
 3. On se kumma, kun noita "hajoittajia" riittää joka puolelle...(:(:
  Kyllähän mekin lapsina kierreltiin pihoilla, mutta ei kenenkään tullut mieleenkään mitään rikkoa...omena- ja hernevarkaissa vaan käytiin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, musta se rikkominen on niiiiin turhaa. Ei tämäkään talo nyt niin autiotalolta näytä. Mutta kaipa nämä lapsoset ovat kodeista jossa kaikki on uutta ja hienoa, eivätkä ole vielä oppineet että näinkin voi jotkut elää :D Edellisen talomme vanhasta vajasta varastettiin myös yksi vanha lukko, siinä tuskin oli lapsi asialla. Se harmitti.

   Poista
 4. Meillä tägi tuherrettiin keskellä lauantai päivää pihasaunan seinään. Joku törppö vaan tuli portista pihalle ja sotki. Kyllä on turhauttavaa maalata seinä uudelleen. Terkut Riitta

  VastaaPoista
 5. Yhdyn edellisiin kommentteihin. Onneksi sinulla on koiria, että et ihan yksin siellä asustele. Kaikki on niin muuttunut siitä kun itse oltiin lapsia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, kaipa ilkivaltaa on ollut aina. Ehkä röyhkeyttä vähemmän, ainakin tägejä oli vähemmän :D

   Poista
 6. Toivottavasti talosi saa olla rauhassa.. Myöhästyneet onnittelut vielä uuden talon löytämisestä:) ja hienoa, että perustit uuden blogin. Seurasin "Kummitustalon kuvakirja" -blogiasi pitkään ja ehti jo tulla ikävä.

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig