Maanläheisemmän elämän remonttipäiväkirja

Suunnitelmien muutos

Minun piti tässä blogissa kertoa erään 30-luvun talon remontista ja muutosta, puutarhan herättämisestä henkiin ja kasvimaan perustamisesta. Kaiken piti olla kauppoja vaille selvää, mutta ei sitten ollutkaan. Homma peruttu. Vietin viikonlopun maaseudulla itsekseni (viiden koiran vahtina) ja löin päätä seinään. Mitä nyt? Tavarani ovat säilössä muuttolaatikoissa varastossa ja asun ystävän luona, olen valmiina lähtöön kun vain tietäisin minne. Olen ollut jo elokuusta asti. Uusi suunnitelma hahmottuu hiljalleen.
 

SHARE:

11 kommenttia

 1. Olen pahoillani. Toivottavasti löydät vielä paremman paikan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Aika paljon on toivottu juttuja viime vuoden aikana :D

   Poista
 2. Toivon onnea uuden löytämiseen. Tämä takapakki oli toivon mukaan vuoden 2016 katkuja (joka oli huono vuosi ihan yliesesti) ja 2017 luo sitten uusia mahdollisuuksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähtien on tosiaan pakko asettua nyt suotuisampaan asentoon koko vuodeksi

   Poista
 3. Onnea toivon minäkin uuden löytämiseen. Sehän voi olla niinkin, että se oikea koti odottaa vielä jossain ja sinä löydät sen loppujen lopuksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin ainakin kiittää itseäni siitä että olen etsinyt, niin on puoli maakuntaakin tehnyt :D

   Poista
 4. Voi ei! KAikkea sitä voikin sattua. Tovotaan, että löydät pian uuden kodin♥

  VastaaPoista
 5. Ei voi olla totta - sinua koetellaan nyt urakalla. Mutta minä uskon että kaikella on tarkoituksensa ja se oikea koti on tulossa. Niin minullekin kävi pitkän odottelun jälkeen ja toivoni jo menettäneenä.Kun alkoi tapahtua, tapahtuikin rytinällä.Jaksa vain odottaa vaikka tiedänkin sen olevan kivuliasta ja vaikka ei nyt siltä tunnu, näissäkin tapahtumissa on opetuksensa elämää varten. Kaikkea hyvää, iloa ja valoa odotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä vuosi sitten en olisi uskonut että luen ja uskon ja pidän mietelauseista. Nyt niitä on vaikeina aikoina oikein tullut etsittyä lohdutukseksi. Suosikkini on jotain siihen suuntaan että vääräkin juna voi viedä lopulta perille. Siihen uskon!

   Poista
 6. Tää viimeisin käänne oli kyllä vähän jo liikaa, varsinkin kun kaikki vaikutti jo niin hyvältä...Noh, mikään ei ole varmaa ennen kuin on nimet paperissa ja hyvä jos senkään jälkeen. Suotuisampia polkuja vuodelle 2017, Stella!

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig