Tutustu kirjoittajaan ja blogin ajatukseen

Stella Karlsson

Hei, kaiken tämän takana on vuodesta 2008 blogia kirjoittanut Peppi Pitkätossun ja Ronja Ryövärintyttären jälkeläinen, elämäntapaväkertäjä, rojuruhtinatar, mökkihöperö ja parantumaton rappioromantikko. Jos titteleillä on merkitystä, voin kertoa olevani huonekalukonservaattori ja filosofian maisteri, eli arkisemmin vaikka akateeminen askartelija. 

Voit lähettää postia osoitteeseen kolmasluonto@gmail.com

Teen silloin tällöin kaupallista yhteistyötä blogini henkeen sopivien yritysten ja toimijoiden kanssa. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi. Tuotan mielelläni remontti-, puutarha- tai DIY-sisältöjä myös blogini ulkopuolelle.


Blogi

Blogini on kompasteleva matka minikokoisen talon valtiattareksi. Tarina alkaa pienenpienen purkukuntoisen mökin pelastamisesta, jatkuu suuren keittiöpuutarhan perustamisella ja päättyy elämänmittaisiin yrityksiin kohti luonnonläheistä yksinkertaisempaa elämää. Joka välissä toteutetaan sata ja yksi tee-se-itse projektia.
Haluan auttaa sinua tarttumaan rohkeasti ihan itse vasaraan, viikatteeseen ja virkkuukoukkuun sekä saamaan inspiraatiota, jos sinunkin unelmasi on oma punainen tupa ja perunamaa.

Julkaisen uuden kirjoituksen joka torstai!

Sanonta toinen luonto viittaa asioihin, jotka osaamme todella hyvin ja jotka sujuvat, no kuin luonnostaan. Entäpä jos kolmas luonto tarkoittaisikin niitä juttuja, joita teemme enemmän intohimolla kuin taidolla. Harjoittelemalla kolmas luonto voi muuttua toiseksi luonnoksi.

Saan loputtomasti inspiraatiota luonnosta, vuodenaikojen vaihtelusta, eläimistä sekä historiasta. Teen ohjeita ja jaan ideoita, joissa käytetään vastuullisesti luonnonmateriaaleja ja mahdollisimman paljon kierrätystavaraa. Silloin kun työhön tarvitaan jotain uutta, pyrin löytämään sopivat ekologiset ja lähellä tuotetut vaihtoehdot. Haluan että projektieni materiaalit ovat myös hinnaltaan kaikkien saavutettavissa, usein jopa ilmaisia.
Blogger Template Created by pipdig